Over ons

MG Visser elektrotechniek

NoordWest 8 Security:

 

Is een jong VEB erkend beveiligings installatiebedrijf werkzaam in de regio Noord-Holland.

Sinds 2013 richtten wij ons op zowel de particuliere als op de zakelijke markt.

 

Inbraak, u denkt misschien, dat gebeurd mij niet, ik sluit alles goed af.

Maar landelijke cijfers laten een opgaande trend zien in het aantal inbraken.

 

Onderzoek en ervaring leren ook dat een zichtbaar goed beveiligd pand een potentiele inbreker afschrikken.

 

Wij stellen samen met u een beveiligingsplan op welke specifiek op uw woning/bedrijf afgestemd wordt.

 

Wat kunnen wij dan zoal voor u betekenen?

 

- Inbraak alarminstallaties.

- Camera bewaking. (CCTV)

- Toegangscontrole.

- Aansluiting verzorgen op een particuliere alarmcentrale.

- Intercominstallaties.

 

 

 

 

 

 

Een stukje uit de Uitkijkpost week 5 2014

 

EGMOND AAN ZEE – Wie de kranten openslaat leest regelmatig berichten over inbraakgolven in de regio.

Waarbij de vraag rijst of uw woning of bedrijfspand wel voldoende beveiligd is tegen inbraak. Mark de Vassij met z’n bedrijf Noordwest 8 Security helpt u de beste oplossing te vinden en deze te installeren.

Een inbraaksysteem en of een camerasysteem bieden hier uitkomst.

 

Twee specialisten –wiens werkzaamheden nauw met elkaar verweven zijn en die elkaar aanvullen- onder één dak; Noordwest 8 Security en MG Visser Elektrotechniek vormen tezamen een allround elektrotechnisch installatiebedrijf.

Mark de Vassij en Martijn Visser zijn beiden gediplomeerd en erkend elecktrotechnisch technicus, waarbij Mark zich gespecialiseerd heeft in beveiligingsinstallaties.

 

Het voordeel voor de klant die graag beide diensten in een keer geregeld ziet: korte lijnen tussen twee bedrijven , waardoor de werkzaamheden efficiënt op elkaar worden afgestemd.

 

Martijn heeft met MG Visser Elektrotechniek al zes jaar een zelfstandig bedrijf en werkt zowel in de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles op het gebied van elektriciteit in de breedste zin van het woord; alles wat te maken heeft met zwakstroominstallaties, lichtsystemen en datanetwerken. ,,Tegenwoordig is op dit gebied van alles te koop in bouwmarkten, maar bij velen ontbreekt de vakkennis om iets volgens de gestelde normen te installeren.

 

Wat men soms onvoldoende beseft, is dat de gebruiker zelf verantwoordelijk is voor alles wat zich boven de KWh in de meterkast bevindt.

Als bijvoorbeeld elektriciteitsgroepen niet volgens de normen zijn geïnstalleerd, kan dat gevolgen voor de veiligheid hebben. In sommige meterkasten ontbreekt zelfs de aardlekschakelaar! “controle op een cv ketel en die na ongeveer 15 jaar vervangen vind iedereen normaal, maar een groepenkast van 40-50 jaar oud een keer laten controleren doet bijna niemand, terwijl de apparatuur in huis alleen maar toeneemt.

Daarom is het verstandig om de installatie van (extra) groepen alleen over te laten aan de erkende installateur. In de dagelijkse praktijk merkt hij dat bijvoorbeeld veel bedrijven niet op de hoogte zijn van de door de overheid geboden mogelijkheid van investeringsaftrek (EIA) indien een bedrijf overstapt naar energiezuinige verlichting (bijvoorbeeld LED of TL-5) .

 

MG Visser Elektrotechniek is lid van Stichting Erkende Installateurs (SEI) en aangesloten bij branchevereniging Uneto-VNI. Dit garandeert hoogwaardige kwaliteit en service.

MG Visser Elektrotechniek heeft medio vorig jaar het aanbod in diensten uitgebreid met beveiligingswerkzaamheden en advies hierom trend. Dit is dus Noordwest8 security, uw partner voor beveiligings oplossingen.

 

Mark is bezig om Noordwest 8 security aan te sluiten bij de brancheorganisatie Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. (VEB) Noordwest 8 Security installeert inbraakalarm- en camerabewakingssystemen van hoogwaardige kwaliteit, verzorgt het hele traject en bemiddelt tussen eventuele meldkamers en eindgebruikers.

 

Bovendien geeft Mark advies hoe u uw pand nog beter kunt beveiligen tegen inbraak.